Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Моля помогнете ми...  (Прочетена 2287 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

25 Юли, 2011, 23:23:05
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Юли 2011
  • Публикации: 3
  • Местонахождение: plovdiv
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0

 Mercedes-Benz-move na w204 smenix masloto i vsi4ki filtri kajete molq kak da se zanuli na tabloto sveteshtata indikaciq blagodarq vi predvaritelno i samo mercedes vsi4ko drugo e kompromis Mercedes-Benz-move

Глобален Модератор Коментар  Mercedes-Benz-move на w204 смених маслото и всички филтри кажете моля как да се занули на таблото светещата индикация благодаря ви предварително и само мерцедес всичко друго е компромис Mercedes-Benz-move

Глобален Модератор Коментар Пиши на кирилица!!! Прочети правилата!


« Последна редакция: 25 Юли, 2011, 23:39:35 от Bogo® »


25 Юли, 2011, 23:32:35
Отговор #1
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Окт 2010
  • Публикации: 5089
  • Местонахождение: Пловдив
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +22
Даваш на контакт и веднага натискаш копчето
което се намира долу в ляво под километража два пъти
Изключваш захранването
Натискаш пак същия бутон и го задържаш натиснат и  след което дай на контакт
след 10 сек новия интервал трябва да се изпиши на дисплея, тогава пусни бутона.
Изключи захранването.
« Последна редакция: 25 Юли, 2011, 23:38:19 от Bogo® »
Не е важно колко удари получаваме в живота, а дали след това можем да се изправим!Всеки ден, ако се изправяме срещу нашите страхове ние ще спечелим битката!

26 Юли, 2011, 00:01:28
Отговор #2
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Юли 2011
  • Публикации: 3
  • Местонахождение: plovdiv
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0
 Mercedes-Benz-move аз ви благодаря много много но нямам бутони на таблото това е новата с класа бутоните са на волана Mercedes-Benz-move

26 Юли, 2011, 00:11:52
Отговор #3
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Окт 2010
  • Публикации: 5089
  • Местонахождение: Пловдив
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +22
Mercedes-Benz-move аз ви благодаря много много но нямам бутони на таблото това е новата с класа бутоните са на волана Mercedes-Benz-move
Да, правилно моя е грешката.


Завърти ключа  на позиция 1.
Натиска се първо копчето на волана - слушалката за приемане на обажданията - задържа се, след това се натиска 'О.К' и се задържа, едновременно се задържат натиснати и двата бутона за около 2-3 секунди, докато се появи на дисплея менюто  на километража, след което със стрелките се избира:
Assyst Plus - натиска се 'О.К'
Full Service - натиска се 'О.К'
Conf. Full Servers  - натиска се 'О.К'
Service Carried Out - избира се 'Yes'
« Последна редакция: 26 Юли, 2011, 00:18:27 от Bogo® »
Не е важно колко удари получаваме в живота, а дали след това можем да се изправим!Всеки ден, ако се изправяме срещу нашите страхове ние ще спечелим битката!

26 Юли, 2011, 00:27:52
Отговор #4
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Юли 2011
  • Публикации: 3
  • Местонахождение: plovdiv
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0
 Mercedes-Benz-move благодаря ви много Mercedes-Benz-move

26 Юли, 2011, 01:07:27
Отговор #5
  • Администратор
  • *
  • Регистрация: Окт 2010
  • Публикации: 624
  • Местонахождение: София
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +15
Оправихте ли сега индикацията, че аз бях подготвил даже отговор с картинки (https://mercedes-bg.info/index.php?topic=939.0), но гледам че са ме изпреварили?

« Последна редакция: 26 Юли, 2011, 01:15:05 от M23J »
It is nice to be important, but it is more important to be nice.



Сподели темата


 

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info. Powered by Simple Machines Forum