Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Автоматика приплъзва при потегляне.  (Прочетена 5947 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

17 Декември, 2010, 14:16:06
  • Гост

Големият шаш за всеки притежател на кола оборудвана с автомат е приплъзването.

Преди да побързате да се съгласите да ви отворят кутията,помолете майстора да се увери че не е от маслата и филтър,после от турбината която прави налягането.Преди ремонта проверете симптома в няколко сервиза.Така е по-малко вероятно да ви усучат.Отсейте мнения.

Турбината се намира в камбаната от кожуха на скоростите и както следва между мотора и трансмисията-/информативно за хората които не са се сблъсквали с подобен проблем/.

Не случайно споменавам при потегляне,понеже по него симптом се хваща въпросната турбина и често се спестява отваряне на кутията.
Недостатъчното налягане на маслото за скоростите при ниски обороти и при превключване,може да се окаже злата гад а кутийката ви да си е наред. ok

Налага се демонтаж на кутията. Уверете се че в турбината няма стружки и сравнете специфичното дрънчене с друга същата от някоя морга,свалена от изправна кола.

Рядко се случва,но се случва! Дано и вашият проблем да е там ok« Последна редакция: 17 Декември, 2010, 14:17:49 от ПОРТОКАЛ !!! »Сподели темата


Етикети:
 

— Mercedes-Benz   „Най-доброто или нищо!” —

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info.© 2010-2023 Powered by Simple Machines Forum