Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Историята на Мелет в Производството на Турбокомпресори  (Прочетена 2039 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

24 Април, 2024, 21:01:59
  • Администратор
  • *
  • Регистрация: Окт. 2010
  • Публикации: 739
  • Пол: Мъж

Историята на компанията Мелет започва през 1995 година, когато Мелвин Хакет създава предприятието с цел да подпомогне развитието на индустрията за турбокомпресори. С фокус върху предоставянето на висококачествени турбокомпресори, комплекти за ремонт и части, Мелет осигурява възможност за извършване на ремонти, когато оригиналните производители на турбо не осигуряват достатъчно поддръжка на пазара след продажбата. С над 20 години непрекъснато обслужване, компанията Мелет утвърждава своята позиция като надежден производител на турбокомпресори за глобалния пазар. През 2016 година Мелет Limited бива придобита от Wabtec Corporation, американска компания, която е водещ глобален доставчик на технологични продукти и услуги за железопътния и пътническия транспорт, както и за други индустриални сектори. Мелет влиза в групата на турбокомпресорите на Wabtec Global.

Компанията предлага широка гама от турбокомпресори за промишлени, морски, офроуд, търговски превозни средства, локомотиви, военни, леки автомобили и приложения за производителност. Групата включва прецизни турбокомпресори и двигатели, както и производството на турбонетика и Napier. През 2016 година компанията разширява своята дейност чрез добавяне на нов складов капацитет от 12 500 квадратни метра в Англия, който допълнително разширява продуктовата гама на Мелет. Сред моделите, които компанията предлага, са тези, произведени първоначално от водещи марки като Garrett, Holset, Borg Warner, MHI, Komatsu, Toyota, IHI, Hitachi и Continental.

Мелет активно подкрепя индустрията за професионален ремонт на турбокомпресори, като предлага прецизно разработени продукти и части, които представляват качествена и рентабилна алтернатива на новите турбокомпресори OE. Компанията също така се стреми да поддържа високо качество, като произвежда части със същите стандарти като OE, което помага на производителите да произвеждат висококачествени продукти. Мелет продължава да инвестира в разширяване на своите операции, като открива нови офиси и складове, както и като подобрява своите производствени съоръжения.

След успешното развитие на компанията през годините, Мелет открива офиси в Полша през 2013 година, което допълнително увеличава своите възможности за обслужване на този пазар. През 2012 година Мелет North America Inc. става първият сателитен офис на компанията в САЩ, което допринася за по-добро обслужване на клиентите и за разширяване на бизнес операциите в Северна Америка.

С непрекъснатото си стремеж към иновации и качество, компанията Мелет продължава да расте и да разширява своето присъствие на световния пазар.Сподели темата


Етикети: Турбокомпресор 
 

— Mercedes-Benz   „Най-доброто или нищо!” —

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info.© 2010-2024 Powered by Simple Machines Forum