Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Демонтаж на климатичното табло за управление на Mercedes-Benz W211  (Прочетена 4474 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

20 Април, 2019, 21:57:40
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Окт. 2010
  • Публикации: 5193
  • Местонахождение: България
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +23
  • Автомобил: Mercedes C 180

Притежавате Mercedes Benz, вероятно това е, защото е един от най-технологично напредналите автомобили днес. Системи за контрол на климатика предлагат много различни възможности за комфорт на пътниците в автомобила. Поддържа зони за контрол на температурата. Така също  предлага независим контрол на температурата с двойна зона (от страната на шофьора и от страната на пътника). Като допълнителна опция всяка задна седалка може да настрои своя собствен контрол на температурата на четири-зони. Тези системи имат независими сензори във всеки въздухопровод, осигуряващи обратна връзка на температурата на въздуха, напускаща въздуховода. Ако температурата на въздуха трябваше да се промени, ата система би променила температурата. Климатичният контролен блок е вграден в панела за управление на климатика, монтиран в центъра на таблото над радиото. Ако този уред се повреди, не бихте могли да управлявате никакви режими на температурата.. Това е един от проблемите на компютърно управляваната система. В тази статия ще преминем през стъпките за смяна на климатичната система.

Арматурното табло точно над ключа за запалване. С помощта на пластмасовия "лост" - инструмент, ще демонтирате дървената облицовка точно над ключа за запалване (червена стрелка).  Сините стрелки сочат към щипките.

Плъзнете цялата дървена тапицерия в посока на червената стрелка на няколко сантиметра, след което е издърпайте от таблото, за да я отстраните. Сините стрелки показват щипките, използвани в останалата част на дървената облицовка. Те захващат слот в арматурното табло.С помощта на малка, тънка отвертка в предната част на централната решетка на таблото, а три - отдясно. С леко натискане можете да освободите механизма. Също така ще трябва да освободите и от другата страна на централната решетка на арматурното табло, като поставите накрайника в слота втори от дъното и третия отляво.


Както видяхте нищо сложно няма в демонтажа на климатичното табло за управление на Mercedes-Benz W211.
Монтажа става по обратния рез.

Успех!
Не е важно колко удари получаваме в живота, а дали след това можем да се изправим!Всеки ден, ако се изправяме срещу нашите страхове ние ще спечелим битката!Сподели темата


Етикети: W211 климатик 
 

— Mercedes-Benz   „Най-доброто или нищо!” —

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info.© 2010-2024 Powered by Simple Machines Forum