Здравейте колеги!
Преди около седмица стнах собственик на

W220 S320 cdi 2001г.
Изключително съм щастлив от покупката на автомобила.....разбира се има какво да се пипне по него,но нищо фатално.

За съжаление на 1-та вечер ми оскверниха красивицата - откраднаха ми партрониците :(
(Извинявайте за спам-а ).
Така да дойдем на въпросите....
1. Когато запаля колата ми дава червена гешка "Entrance position don`t drive" , пробвах със методите описани по другите форуми,но без успех (изключих комфорт функцията,след това движих волана нагоре>надолу>навътре>навън,като задържах по 10сек.) .
В американски и английски форуми пише,че тази грешка се появява и изчезва след определен брой цикли на шифиране или със горе описаният метод,но при мен не се получи. :( Другото интересно е че човекът от който я взех си я е махнал по метода ,но след това преместил волана и се появила пак. Не съм ходил на Стар диагноза....
2.Команд-а ми е 2.5 и постоянно се отваря вратичката за касетата и при всяко отваряне си "пюлка".
Пробвах със адаптер касета със 3.5мм жак със свързан телефон,и когато сложа касетата тръгва звук за около 2-3сек и "изхвърля" касетата със надпис "Tape error",пробвах и със нормална касетка и резултата е същият.
Никъде не можах да намеря решение на проблема.... :(
Проверих в скритие менюта на команда за грешки и 1-та грешка е за слаб ток,което ме обърква,защото акумолатора е на 1 месец.......
Ако има вариант за премахване на тези грешки ще е добре,ако ли не здраве да има.
Благодаря за вниманието колеги!