';
 

Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: неработещи уреди на таблото 190 W201 2.0  (Прочетена 315 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

04 Април, 2015, 18:50:02
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Апр 2015
  • Публикации: 2
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0

привет, от няколко дни ми изчезнаха уредите на таблото, не отчита горивото, налягането на маслото и температурата, също така няма стопове и задни светлини, прегледах бушоните но всички бяха здрави, смених контактния ключ защото беше прецакан, но уредите не работят. изпускам ли нещо да проверя.
благодаря.


04 Април, 2015, 19:05:18
Отговор #1
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Окт 2010
  • Публикации: 5038
  • Местонахождение: Пловдив
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +22

Добре дошъл колега, ok

според мен започни от предпазителите, извади ги един по един и  почисти  легалата им.
Не е важно колко удари получаваме в живота, а дали след това можем да се изправим!Всеки ден, ако се изправяме срещу нашите страхове ние ще спечелим битката!

04 Април, 2015, 22:18:27
Отговор #2
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Апр 2015
  • Публикации: 2
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0

благодаря колега, до преди малко това правих и резултат нулев, явно има прекъсване по веригата някъде, от време не време работят, но като натисна спирачката или включа на задна изчезват и не се показват повече.


05 Април, 2015, 12:51:30
Отговор #3
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Окт 2010
  • Публикации: 5038
  • Местонахождение: Пловдив
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +22

Със сигурност ще трябва да свалиш таблото и да замериш да не ти се губи общата маса.
Не е важно колко удари получаваме в живота, а дали след това можем да се изправим!Всеки ден, ако се изправяме срещу нашите страхове ние ще спечелим битката!



Сподели темата

Digg  Facebook  SlashDot  Delicious  Technorati  Twitter  Google  Yahoo

Tags:
 

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info. Powered by Simple Machines Forum