Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Демонтаж и монтаж на централното табло Мерцедес W211  (Прочетена 11418 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

02 Януари, 2015, 13:15:27
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Окт. 2010
  • Публикации: 5193
  • Местонахождение: България
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +23
  • Автомобил: Mercedes C 180

Цялата операция е доста лесна и ще се справите със сигурност! В тази статия причината за демонтажа е заради Command-а. Мерцедес за пореден път доказват, че всичко което правят  може да се демонтира с най-обикновени инструменти.

И така, започваме:
Засега всичко на мястото си.2. декоративен панел се издърпва нагоре, както е показано със стрелките, след това изключете буксите.3. обратно на часовниковата стрелка развийте  скоростния лост  след това го издърпайте4. Откопчване на щипките5.Изключете буксата, като преди това е натиснете щипката, която е държи.6. Изключване на захранващата букса.7. Развийте фиксиращите винтове, които държат  Command-а. Развийте докато опре. Не се притеснявайте, няма да падне. Тогава може вече да издърпате Command, изключете  буксите.8. Вече може да започнете да демонтирате декоративни  лайсни.9. Натиснете левия ръб с ръка  внимателно в посока надясно.

10. Вече е демонтирана  декоративна лайсна.11. След това развийте 2 винта, които придържат долната част модула за контрол на климатика.12. Извадете декоративна мрежа внимателно.13. Развийте 2-та винта, които придържат говорителя и още 2 винта, които придържат горната част на модула за контрол на климатика.

Както сами се убедихте демонтажа на централното табло на Mercedes W211 е доста лесен и не отнема много време.
Не е важно колко удари получаваме в живота, а дали след това можем да се изправим!Всеки ден, ако се изправяме срещу нашите страхове ние ще спечелим битката!Сподели темата


 

— Mercedes-Benz   „Най-доброто или нищо!” —

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info.© 2010-2024 Powered by Simple Machines Forum