Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Правила за пускане на обяви и коментарите към тях!  (Прочетена 8511 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

01 Ноември, 2010, 14:11:16
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Окт. 2010
  • Публикации: 1555
  • Местонахождение: София
  • Пол: Мъж
  • Преди време: С 180, W202!
Уважаеми съфорумници,

По-долу са отразени съответните изисквания, в случаите на публикуване на обява за продажба на автомобили, авточасти, гуми и джанти и др., свързани с МПС.

І. При пускане на обява за продажба (включително и замяна) на автомобил, ползвайте този примерен и ориентировъчен шаблон:
 
Марка: Мерцедес
Модел: Е класа (W124, W210)
Двигател-дизел, бензин, обем: 2000 куб. см.
Мощност: 136 к.с.
Категория: лимузина, комби, кабриолет
Скоростна кутия: ръчна, автоматична, типтроник и т.н.
Година на производство: (ако е известна)
Година и съответно дата на първа регистрация:
Пробег: 
Цвят:
VIN: по възможност да се посочва

Друга информация: Тук може да опишете какви екстри или характеристики притежава автомобила. Освен тях, важни неща, които иска да знае купувача, са например наличието и състоянието на климатика или климатроника, централно заключване, аларма, минал ли е на технически преглед и ако да до кога важи, сключени ли са застраховки ГО и Автокаско и до кога важат, състояние на автомобила като цяло и всичко друго което би било важно да се научи за продавания екземпляр.

Забележки: Тук освен видните според вас проблеми, може да се опишат например лошото състояние на гумите ако има такова, наближаващото обслужване, предстоящата смяна на определен технически възел  и т.н.

Контакти: задължително, но разбира се в зависимост от това, което е по-удобно на Вас – лична поща, електронна поща, телефон и др.

Снимки: Наличието им ще повиши реалния интерес.

ІІ. При пускане на обява за продажба на части или аксесоари за автомобил, дайте възможно най-голяма информация за съответната стока.

ІІІ. Важно е да се знае, че колкото информацията за продаваната стока е повече, шансът за бързата й реализация е значително по-голям. Случаите на непълна или дори по-лошо – на невярна информация, могат само да намалят интереса към Вашата обява. Имайте предвид, че обемът от коментари за моделите на МБ в интернет пространството е огромен, поради което дори и най-малката лъжа за модел, година на производство или характеристики за автомобила, ще бъдат незабавно разкрити, с което ще изгубите както своето, така и времето на евентуалния купувач. Да не говорим, че една лъжа от страна на продавача за очевиден и лесно разкриваем факт, ще отблъсне безвъзвратно евентуалния купувач от конкретната обява.

ІV. Обявите може да се ъпват веднъж на всеки 48 часа. Писането на постове преди изтичане на този срок, но в отговор на питания по обявата от други потребители във форума, не се счита за ъп.

V. По публикуваните обяви се допускат само въпроси, свързани с тях. В този кръг попадат и тези, когато потребител от форума поставя въпрос, касаещ погрешно предоставена информация за продавания автомобил. Излишните коментари от сорта на: „Ама ти знаеш ли, че на Горубляне тези ги продават по 3000 лв.”, „Ех ако не си бях купил моята, веднага щях да ти я платя”, „Леле, ако имах парите моя беше” и т.н. СЕ ИЗТРИВАТ НЕЗАБАВНО!
Ако имате подобни въпроси или реплики, има лична поща. Стига разбира се, отправените там да не са в разрез с Основните правила на форума.

VІ. Няма пречка да се публикуват обяви и на марки автомобили, различни от Мерцедес Бенц.

VІІ. Забранява се публикуване на обяви, за които липсва информацията, посочена в предходните точки. При публикуване на обяви може да се поставят и линкове, но само и единствено към сайтове за прикачване на снимки.

VІІІ. В случай, че обявата не отговаря на посочените по-горе изисквания, към потребителя се отправя предупреждение да я коригира в 3-дневен срок. Ако и в посочения срок потребителят не публикува обявата съгласно правилата, същата се изтрива.

Пожелаваме Ви, чрез този раздел да продадете или купите това, което търсите!
« Последна редакция: 18 Юли, 2012, 17:09:04 от Dydo »
:bow:    :bow:    :bow:    
:bow:    :bow:    :bow:       Mercedes-Benz-move
:bow:    :bow:    :bow:Сподели темата


Етикети:
 

— Mercedes-Benz   „Най-доброто или нищо!” —

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info.© 2010-2024 Powered by Simple Machines Forum