Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Е 220 W210 1999г. проблим с поленето, при първо стартиране пали и гасне.  (Прочетена 1152 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

12 Март, 2014, 12:02:17
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Мар 2014
  • Публикации: 1
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0

При първо стартиране пали и след няколко секунди гасне. При повторно стартиране пали и работи нормално. Моля помогнете.
« Последна редакция: 12 Март, 2014, 12:05:27 от ivanovmgis »


12 Март, 2014, 22:54:04
Отговор #1
  • Майстор
  • *
  • Регистрация: Май 2012
  • Публикации: 203
  • Местонахождение: Стара Загора
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +24
предполагам е дизел и помпа лукас
виж за въздух по мъркучетта
особено на входящити гориво

28 Декември, 2015, 17:46:14
Отговор #2
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Окт 2015
  • Публикации: 2
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0
Колега и аз имам проблем с паленето... въртя два пъти и тогава пали...
w210 1998 e290 Дизел
Прави ми впечатление ,че има балончета на маркуча след горивния филтър? А на входящия няма???
Сменяха ми гумените уплътнения пръстенчета и всякфи други такива, филтъра ми сменяха 2-пъти  ,но продължава да пали гадно...
прави ми впечатление ,че при първо палене за деня докато не минат балончетата не може да запали....



Сподели темата


Tags:
 

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info. Powered by Simple Machines Forum