Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Run Flat Indicator Inoperative ...  (Прочетена 1827 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

22 Юли, 2013, 15:06:05
  • Участник
  • *
  • Регистрация: Апр 2013
  • Публикации: 10
  • Местонахождение: гр. Козлодуй
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0

Колеги,
Компютърът на колата ми показва горното съобщение.
Минах ;-) на няколко диагностики /вкл. Балкан стар/ и ми казаха, че няма никаква грешка.
Видях го с очите си. Системата не регистрира никакви грешки.
Какъв може да е проблемът и къде могат да ми го отстранят?
Благодаря!


22 Юли, 2013, 18:14:33
Отговор #1
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Ное 2010
  • Публикации: 217
  • Репутация: +8
Някой от датчиците за проверка на налягането на гумите... Смяна с нов

22 Юли, 2013, 18:18:52
Отговор #2
  • Майстор
  • *
  • Регистрация: Май 2012
  • Публикации: 202
  • Местонахождение: Стара Загора
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +24
ей не се научиха да правят диагностика
тези хора
всеки си купил някакъв уред а даже и стардиагноза
и станаха диагностици
чете грешките и като няма грешки
и колата нищо и няма

26 Юли, 2013, 08:21:06
Отговор #3
  • Участник
  • *
  • Регистрация: Апр 2013
  • Публикации: 10
  • Местонахождение: гр. Козлодуй
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0
Колата няма датчици за налягането на гумите /поне на тези джанти, с които я купих ... може да е имала с оригиналните/. В Балканстарт ми казаха, че системата за следенето на налягането взема данните от ABS системата и е без датчици във вентилите .... а компютърът не показва никакви грешки в ABS ....

26 Юли, 2013, 14:20:32
Отговор #4
  • Майстор
  • *
  • Регистрация: Май 2012
  • Публикации: 202
  • Местонахождение: Стара Загора
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +24
взима ама на БМВ
мерцедесите са с датчици
това ,че твоята в момента няма
незначе ,че оргинално е нямала
един датчик е 100-150 лв.
и обикновено никой не ги сменя
кажи им да ти изключат системата
за следене на гумите
и ако изчезне надписа значи сме прави

26 Юли, 2013, 15:01:46
Отговор #5
  • Участник
  • *
  • Регистрация: Апр 2013
  • Публикации: 10
  • Местонахождение: гр. Козлодуй
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0
Благодаря на niknd за отговора. Знаех си, че нещо не е така. Ама нали Балкан стар са майстори .... ;-)
Никаква грешка, ама системата не работи ....
Надписа ще го оставя - не ми пречи, може някога да се сдобия с датчици ....



Сподели темата


Tags:
 

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info. Powered by Simple Machines Forum