Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Проблем със скорости  (Прочетена 809 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

16 Юни, 2013, 09:11:05
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Юни 2011
  • Публикации: 2
  • Местонахождение: София
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0

Здравейте,
   от вчера имам следният проблем:
Когато превключвам от втора на трета скорост лоста застава посредата все едно е на неутрална скорост и не иска да се помръдне. След като отпусна съединителя е на някаква скорост(може би трета). За да мога да превключа на друга скорост трябва да върна лоста пак на втора, да го размърдам и чак тогава евентуално да включа на трета. Когато колата е на място не го прави това. От четвъртна на трета го няма и обратно. Проблема е само от втора на трета.
 Колата е W202 220CDI 1998г. Ръчни скорости.
Някой дали се е сблъсквал с подобен проблем?


16 Юни, 2013, 18:16:54
Отговор #1
  • Майстор
  • *
  • Регистрация: Май 2012
  • Публикации: 197
  • Местонахождение: Стара Загора
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +23
коригирай си лостовата система отдолу
която свързва лоста с кутията
те са три лоста и си имат положение

16 Юни, 2013, 18:53:33
Отговор #2
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Ное 2010
  • Публикации: 216
  • Репутация: +8
Скъсан тампон на някой от лостовете за превключване...

19 Юни, 2013, 16:23:49
Отговор #3
  • Чирак
  • *
  • Регистрация: Юни 2011
  • Публикации: 2
  • Местонахождение: София
  • Пол: Мъж
  • Репутация: 0
Скъсан тампон на някой от лостовете за превключване...

Дано да е от това утре ще я закарам на майстор.



Сподели темата


Tags:
 

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info. Powered by Simple Machines Forum