Здравейте.Послушах съветите Ви и потърсих машина за климатика в няколко сервиза в града,но нито една не разполагаше с необходимите накрайници за замерването му.Освен това съм с фреон 12 и тотално ми отказваха във всеки един сервиз.На края намерих една фирма за битови климатици и хладилна техника,та те закачиха един да го нарека манометър и проследиха работата на системата,докато работи.Констатацията беше безупречна работа на системата.Всичко по нея си е добре,но за мой "късмет"Спря докато бях там.Констатираха,че се губи захранването до датчика,който е над филтъра с прозорчето зад фара.Проблема е еладжийски!!!Съвсем случайно разбутах куплунга с онази черна кутийка зад акумулатора,която управлява климатроника и се появи захранването на този датчик над филтъра на фреона,компресора се включи,работи но след време пак изключи и се губи това захранване???Този ,който замерваше клемите,спомена-"тук управлява минуса",Каквото и да означава това!Огледах да няма нещо разпоено,но всички спойки са видимо добре.Напръсках с контактен шпрей клемите,но проблема остава!!!Нещо еладжийско е но какво???Помагайте!!!