Здравейте,
Тъй като в момента си търся кола и почти окончателно съм се спрял на Mercedes-Benz 5.0 ML 500 (АМЕРИКАНСКО ПРОИЗВОДСТВО), реших и аз да стана член на форума ви.
Поинтересувал съм се за модела, но тъй като все още имам някои въпроси, а и искам да чуя нови мнения относно модела, реших да пусна една тема.
Ще съм ви много благодарен, ако ми отговорите на въпросите.
1. Бихте ли споделили вашите лични впечатления от модела? Има ли някакви известни дефекти и проблеми? Какви отзиви сте чували? Какво ви харесва? Какво не ви допада? Недостатъци?
2. Какво можете да споделите за поддръжката? Кои са нещата, които най-често и най-наложително се сменят? Има ли нещо, което не е нормално в поддръжката?
3. Каква е разликата между американския и немския модел? Има ли място за притеснение тук? Как седи въпросът с частите? Могат ли да се ползват и немски?
4. По официални данни моделът харчи около 17л/100км (градско). Какво можете да споделите за реалния разход на гориво в градски условия? Става въпрос за динамично каране, но в никакъв случай пържене докрай.
5. Споделете всичко, което мислите, че е необходимо да знам преди да закупя тази кола.
Благодаря ви предварително и много ще се радвам да получа отговор на въпросите си.
Само исках да помоля за още нещо - ако не сте компетентни, моля не ме подвеждайте с грешна информация.