Новини и съобщения > Новини от света на Мерцедес Бенц

CLS Shooting Brake ще бъде представен на Goodwood Festival of Speed 2012

(1/1)

Bogo®:

Въпреки, че се очакваше официалната премиера на CLS Shooting Brake да се състои на NYIAS 2012 (New York International Auto Show),в последния момент мениджерският екип на Mercedes-Benz решиха да го отложат за по-късно. CLS SB ще е най-новото допълнение към голямото семейство на Mercedes-Benz. Първата си поява ще направи на сцената на „Goodwood Festival of Speed“ 2012 г., в края на юни. Новата бизнес версия ще е от така наречените „четиривратни купета,“ , което според автомобилни специалисти, ще се превърне в хит на пазара.

Дизайнерите  са предали стилна линия, като внимателно са адаптирали формите към новата версия. В CLS SB ще намерите отлична атмосфера, както в C 218, благодарение на високото качество на изработка!

Интериорът на CLS е от сигналногланцов аналогов часовник, допъващ усещането за лукс. Дизайнът е само едно от нещата. Високото качество на материалите разграничава CLS от другите си конкуренти. Полу-анилиновата кожа е с дебелина от 1,6 мм, която създава усещане за мекота и удобство.
Интегрирана е мултимедийна система COMAND Online, аудио система, 6-DVD чейнджър и видео развлекателна система.

CLS Shooting Brake ще бъде представен на Goodwood Festival of Speed 2012
Автоматична климатична система THERMOTRONIC с 4 зони, която ще се грижи за климатизацията в купето. Не забравяйте, нищо не е спестено от комфорта и луска в новия модел!

Първите модели на CLS Shooting Brake ще са със задно задвижване, но в края на 2013г. ще бъде пусната версия 4MATIC.

Какво можем да очакваме под предния капак.

Моделите CLS 250 и CLS 250 CDI ще са с мощност на двигателите от 204 к.с., но високият клас CLS 500 ще е с V8 агрегат с мощност от 435 к.с., вместо сегашните 408 к.с. Не са забравени и феновете на AMG, които могат да очакват supersporty CLS 63 AMG с не по-малко от 525 к.с.Той ще бъде пуснат в продажба в края на 2012г.. Няма никаква индикация(поне за сега), че Mercedes-Benz смятат да пуснат този модел на американския пазар. В Европа цените ще стартират от € 64,000-65,000 в зависимост от модела и екстрите.

CLS SB дава сериозна заявка за себе си, без значение, че има трудната задача да измести от пазара своите конкуренти BMW и AUDI.Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия