Моля влез или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията

Автор Тема: Повече мощност на старта с технологията PowerFrame на Бош  (Прочетена 5568 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

08 Декември, 2011, 11:02:09
  • Глобален Модератор
  • *
  • Регистрация: Окт. 2010
  • Публикации: 5193
  • Местонахождение: България
  • Пол: Мъж
  • Репутация: +23
  • Автомобил: Mercedes C 180

PowerFrame-технологията на решетките е революционно усъвършенстване на Bosch
акумулаторите чрез патентования метод на щанцоване. Мощността и качеството на
акумулаторните компоненти са подобрени в сравнение със съществуващия традиционен производствен метод.

Предимства за шофьорите от първия старт:

По-голяма експлоатационна продължителност благодарение на минимална корозия.
Надеждна стартова мощност благодарение на решетъчна конструкция с малко съпротивление
Подобрена енергийна производителност в следствие оптимална проводимост.


Решаващо за мощността и надеждността на един акумулатор е решетката. Тя отговаря за  оптималното протичане на тока. Щанцованата решетка PowerFrame предлага спрямо традиционните решетки следните предимства:

1. Стабилна рамка на решетката Възпрепятства набъбването на решетката и корозията в краищата є. С това се избягва повреждането на сепаратора или късо съединение чрез контакт на решетката с отрицателната плоча.
2. Щанцована решетка Здравата прецизна структура осигурява отлична връзка на активната маса към решетката и позволява едно бързо и с малко съпротивление
зареждане и разреждане на акумулатора.
По-стабилни от традиционните решетки на механични деформации при производството.
3. Оптимална решетъчна структура На местата с по-високо токово натоварване се нанася повече олово: решетката става силно устойчива на натоварване и корозия.
4. Оптимална по отношение на тока форма на решеткатаНовата конструкция е с директно ориентирани нишки към свързващия елемент на плочите. Токът се отвежда сигурно и по най-бързия път към консуматорите при оптимална проводимост поради малкото съпротивление.

Тестът за издръжливост SAE J240 показва:
Решетката PowerFrame (вдясно) корозира равномерно, електрическата
проводимост е почти ненарушена.При решетката вляво корозира материалът между кристалите на сплавта.Резултат: по-слаб протичащ ток и съкратена експлоатационна продължителност.

Новото поколение акумулатори: Енергиен пакет пълен с иновационна техника.

Във всеки акумулатор Bosch се крие целият опит на една водеща световна фирма в развитието на автомобилните технологии и първоначалното вграждане. Новото поколение акумулатори притежава не само повече мощност при стартиране, но и по-голяма експлоатационна продължителност. Тя убеждава до най-малките детайли с най-висока степен на комфорт и сигурност.

Една обмислена система, чието развитие има единствена цел: да осигурява с енергия
превозните средства за надеждно и мощно стартиране и при най-трудни условия с голяма експлоатационна продължителност

Специална структура на капакаДвойният капак с лабиринтна конструкция дава сигурност, че изпаряваната течност ще остане в акумулатора. С това акумулаторът става 100% необслужваем, както и сигурен срещу изтичане на киселина при накланяне. Подходящ за монтаж във вътрешното пространство на автомобила


Какво главно ценят шофьорите в автомобилите си? Надеждност. Увереността, че ден след ден ще пътуват от А до В. Това започва още със стартирането на двигателя.
За изпълнение на тези изисквания и за постоянна висока стартова мощност, Бош тества своите акумулатори при екстремни температури в пустинята Невада и на полярния кръг. Тези тестове помагат за подобряване на технологията, експлоатационната продължителност и мощността при студено стартиране. Бош предлага обширна и точно премерена програма за всеки клиент:

Акумулаторите S3, S4 и S5 са вече с новаторската технология PowerFrame. Чрез оптималното качеството на положителната решетка се повишава мощността и надеждността на акумулатор.


Акумулатор S5 на Bosch Високият клас автомобили има нужда от голяма мощност на акумулатора: за сигурно стартиране на мощните двигатели и надеждно енергозахранване на оборудването за безопасност и комфорт.
Акумулатор S4 на Bosch Мощният източник на енергия за сигурно  стартиране изпълнява повишените изисквания към мощността за всички класове автомобили. При 95 % покритие на пазара се изпълняват и специалните изисквания за азиатските автомобили. 
Акумулатор S3 на Bosch Надеждност и стартова мощност на съответната цена за компактния клас и за автомобили с по-малко електрическо оборудване за комфорт.
Не е важно колко удари получаваме в живота, а дали след това можем да се изправим!Всеки ден, ако се изправяме срещу нашите страхове ние ще спечелим битката!Сподели темата


Етикети: мощност PowerFrame Бош 
 

— Mercedes-Benz   „Най-доброто или нищо!” —

 Mercedes-Benz Bulgaria forum - Опознай един съвършено различен свят!

Developed by Mercedes-bg.info.© 2010-2023 Powered by Simple Machines Forum